Algemene gegevens

Staanplaatsen: 168
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Jena

Camping Jena in Hummelo is een camping in de Achterhoek direct aan de rand van de uitgestrekte bossen van landgoed Enghuizen in Hummelo nabij Doetinchem in de provincie Gelderland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen en kampeerplaatsen. Deze natuurcamping heeft plaatsen met enige schaduw en veel groen. Camping Jena beschikt gehandicapten sanitair en een buitenspeeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Gelderland

Kamperen in de prachtige omgeving van Hummelo is ideaal om de provincie Gelderland in Nederland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn wandelen, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken en paardrijden. Een verblijf op Camping Jena is ideaal voor avonturiers, camperaars, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, vakantie met de hond en een wandelvakantie.

We hebben een aantal opties voor Camping Jena voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €21.5 per nacht
Grote Veld, Kampeerweide, Peuterveld €15 €15 €21 per dag
Boomgaard, Hofjes veld, Middenveld €17 €17 €22 per dag
Cabane pour randonneurs €39 €39,8 €39 per dag

Camping Jena

Nederland Gelderland Hummelo

Rozegaarderweg 7, 6999 DW Hummelo

+31 (0)314-381457
Duits, Engels, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.