Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Camping Groot Antink

Camping Groot Antink in Groenlo is een kleine boerderijcamping met 15 plaatsen in de boomgaard op het mooie platteland van Gelderland. Op de natuurcamping in Gelderland is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen. Camping Groot Antink beschikt over een eigen fruitboerderij. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Een verblijf op Camping Groot Antink is ideaal voor kamperen bij de boer, rustieke kamperen en rustzoekers. Voor kinderen is de kleinschalige boerderijcamping minder geschikt.

Vakantie in Gelderland

Een kampeervakantie op Camping Groot Antink is ideaal om de provincie Gelderland in Nederland te ontdekken. In de vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Groot Antink voor je op een rijtje gezet:

Camping Groot Antink

Nederland Gelderland Groenlo

Vredenseweg 106, 7141 MB Groenlo

+31 (0)5 44 46 59 45
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.