Over de website CampingSpotter

Up-to-date, objectieve en betrouwbare campinginformatie

De website Campingspotter.nl is een initiatief van Reiscompany. Het bedrijf achter verschillende reiswebsites.

Eenvoudig zoeken

Dankzij het filter kunt u in heel Europa campings zoeken en filteren op uw persoonlijke wensen. U kunt verschillende voorzieningen en type campings selecteren, zoeken op thema, kaart, regio, departement, plaatsnaam en campingnaam.

In de database staan onder andere grote en kleine campings. Campings met een zwembad of zwemparadijs. Boerderij -en kasteelcampings. U vindt campings aan zee, in de bergen, natuurparken of bij een stadscentrum.

Online reserveren

Bij de campings kunt u een informatie- of een reserveringsaanvraag versturen. In beide gevallen gaat de email direct naar de campingeigenaar.

Beoordelingen

Naast objectieve informatie kunt u ook campingbeoordelingen raadplegen en ervaringen van reizigers die u voor zijn gegaan bekijken om tot een keuze te komen. Uiteraard kunt u na uw eigen kampeervakantie eenvoudig uw eigen ervaring delen met andere bezoekers.

Campingspotter.nl op uw tablet en mobiele telefoon

Wie de website bezoekt op zijn of haar tablet of telefoon wordt automatisch doorgestuurd naar de gebruiksvriendelijke mobiele website.

Advertentiemogelijkheden

Op de website Campingspotter.nl biedt Reiscompany verschillende advertentiemogelijkheden aan. Een advertentievermelding op de website en/of in de nieuwsbrief behoren tot de verschillende mogelijkheden om meer kampeerliefhebbers naar uw eigen website te leiden.

Contact met ons

Voor meer informatie over de website, advertenties en partnerschap verwijzen wij u door naar de contactpagina. U kunt ook telefonisch contact opnemen op +31 (0)10 844 95 12 (lokaal tarief).

Wij wensen u veel kampeerplezier,

logo-reiscompany-origineel