Meer foto's

Veluwecamping ’t Schinkel

Wij heten u van harte welkom op Kinderkoninkrijk ’t Schinkel. U waant zich bij ons in een sprookjeswereld, waarin de kinderen, het hele gezin èn opa en oma centraal staan. Sfeer en beleving van het Koninkrijk èn de natuur, op en rondom de camping, spelen de hoofdrol. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om te slapen in een ècht drakenei. Een bijzondere ervaring! De camping heeft een heerlijk buitenzwembad met peuterzwembad en er zijn veel speeltoestellen, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er is een indoorspeelparadijs en een heerlijk restaurant, waar je een hapje kunt eten. in de zomer wordt er een leuk animatieprogramma georganiseerd.

Vakantie op de Veluwe

Veluwecamping ’t Schinkel ligt midden in de groene natuur van de Veluwe, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er in de buurt ook veel leuke dingen doen. Zo kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar de apenheul, koningin Julianatoren en Burgers zoo.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Veluwecamping ’t Schinkel bij:

Veluwecamping ’t Schinkel
Nederland Gelderland Apeldoorn Hoenderloo

Miggelenbergweg 60, 7351 BP Hoenderloo

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe