Maistra Camping Vestar is een toplocatie in Kroatië direct aan het strand en de azuurblauwe Adriatische Zee, waar rust en actie elkaar afwisselen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 574
Huuraccommodaties: 110

Maistra Camping Vestar

Maistra Camping Vestar is een toplocatie in Kroatië direct aan het strand en de azuurblauwe Adriatische Zee, waar rust en actie elkaar afwisselen. Camping Vestar ligt direct aan een wonderschone baai, vlakbij de idyllische stad Rovinj in Istrië. De baai is omgeven door een groen glooiend landschap en het strand loopt geleidelijk af, wat fijn is voor kinderen. De camping staat bekend de rustige baai waar u allerlei faciliteiten ter beschikking staan voor sport en recreatie. De camping heeft kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Voor lokale gerechten kan je terecht in het restaurant en de pizzeria. Het animatieteam organiseert animatie voor kinderen van alle leeftijden. Op de camping is een groot zwembad aanwezig.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Maistra Camping Vestar bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €23 €37 €56,40 per dag
Extra persoon €5,50 €8 €12,20 per dag
Kind 5-11 jaar €0,00 €5,50 €9,30 per dag
Huisdier €3,10 €4,50 €8 per dag

Maistra Camping Vestar

Kroatië Istrië Rovinj

Vestar bb
52210 Rovinj

+385 52 800 250
Duits, Engels, Kroatisch

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.