Algemene gegevens

Staanplaatsen: 251
Huuraccommodaties: 55
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Marina

Camping Marina gelegen in het vredige dorpje St. Marina op een klein schiereiland, biedt rust en stilte aan de oostkust van Istrië. Het is  grote camping met zwembad in Kroatië gelegen aan zee. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, kampeerplaatsen en mobile-homes. De camping heeft plaatsen met afgebakende plaatsen, enige schaduw, grasland, harde ondergrond, hellend terrein en zonder schaduw. Camping Marina beschikt over tennisbaan, animatieprogramma voor de kinderen en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. De ruime standplaatsen en moderne stacaravans bieden een sensationeel uitzicht over de Kvarner-eilanden en het omringende landschap. Camping Marina is de perfecte keuze voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een rustige en gemakkelijk te bereiken camping in Istrië.

Een paradijs voor duikliefhebbers

De camping is een waar paradijs voor liefhebbers van duiken en ontspannen. Wanneer u een gepassioneerde duiker bent of er een wilt worden, maak dan gebruik van de complete dienstverlening die beschikbaar is in een van de beste duikcentra in het Middellandse Zeegebied. De camping heeft ook een infinity zwembad, geschikt voor proefduiken of voor ontspanning, alsook moderne sanitaire voorzieningen met speciale voorzieningen voor duikers. Om het verblijf onbezorgd en plezierig voor het hele gezin te maken, biedt de camping animatieprogramma’s en voorzieningen voor kinderen aan, alsook de mogelijkheid om volpension of halfpension bij Bistro Punta te gebruiken.

Duiken in Istrië bij Camping Marina

In de regio Istrië kunt u duiken, fietsen, naar het strand en prachtig wandelen. Een verblijf op Camping Marina is ideaal voor ouders met tieners, smulpapen, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Marina bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €17,50 €25 per dag
Extra persoon €5,40 €7,20 €9,30 per dag
Kind 4-17 jaar €0,00 €5,10 €5,50 per dag
Huisdier €3,30 €3,90 €4,60 per dag
Comfortplaats €17 €17,5 €25 per dag
Comfort Mare €19 €19,4 €27 per dag
Mobilhome €51 €51,3 €186 per dag

Camping Marina

Kroatië Istrië Labin

Sv. Marina b.b.
52220 Labin

00385-52-465-010
Duits, Engels, Kroatisch
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.