Maistra Camping Amarin in Kroatië is een mooi vakantiepark met zwembad in Istrië direct aan het kiezelstrand, vlakbij de schitterende stad Rovinj.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 650
Huuraccommodaties: 636

Maistra Camping Amarin

Maistra Camping Amarin in Kroatië is een mooi vakantiepark met zwembad in Istrië direct aan het kiezelstrand, vlakbij de schitterende stad Rovinj. Vanuit het grootschalige resort heb je een prachtig uitzicht op het oude stadscentrum. Maistra Camping Amarin biedt een grote hoeveelheid aan sport- en amusementsfaciliteiten. Je hebt hier bijvoorbeeld de beschikking over een tennisbaan, voetbal- en een basketbalveld. Ook kan je op de camping een fiets huren om de omgeving en natuur buiten Rovinj te ontdekken. Waterliefhebbers hebben hier ook volop keuze. Naast zwemmen in het grote zwembad kan je onder andere windsurfen, duiken en waterskiën. Het aangrenzende strand bestaat uit zonneplateaus en deels kiezels. In het hoogseizoen is er voor jong en oud dagelijks een uitgebreid animatieprogramma. De kinderen vermaken zich in de miniclub. Geniet van het uitzicht en het briesje op het terras van Kroatisch restaurant Bura. Maistra Camping Amarin is ideaal voor een kampeervakantie voor gezinnen en liefhebbers van een vakantie vol activiteit en vermaak.

Maistra Camping Amarin

Kroatië Istrië Rovinj

Monsena bb, 52210 Rovinj

+385 52 800 250
Duits, Engels, Kroatisch

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.