Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 6

Waldbad Camping Isny

Waldbad Camping Isny in Isny is een middelgrote camping met zwemgelegenheid in het Duitse Baden-Württemberg. De camping beschikt over verschillende bungalows/ chalets en appartementen. Daarnaast kan je je eigen tent, caravan of camper mee nemen en plaatsen op één van de staplaatsen van de camping. De camping beschikt over een leuk zwemmeertje waar je heerlijk kan zwemmen en kan relaxen op de naastgelegen ligweide. Daarnaast is er een leuke speelplaats met klimrek, wip en een speelgoed bulldozer. Daarnaast beschikt de camping over een heerlijk restaurant en een kiosk waar je heerlijke ijsjes en drankjes kan kopen. In de buurt van de kampeerplaats (2 minuten lopen) ligt de familiespeelweiden die beschikt over een avontuurspeelplaats, beach-volleybalveld, barbecueplaats, en picknicktafels.

Ontdek Baden-Württemberg

Rondom Waldbad Camping Isny in Zuid-Duitsland is genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten is Baden-Württemberg bekend om haar vele bezienswaardigheden.Zo kan je naar het leuke dorpje Isny, daar is bijvoorbeeld een kaasmakerij, heerlijke wandeltochten, nordic-walking routes. Het hele jaar door zijn er in en rondom Isny vele traditionele feesten, met muziek kunst en theater. De camping is het perfecte startpunt voor een heerlijke wandeling en/of fietstocht. Zo kan je bijvoorbeeld wandelen door de Eistobel (de duizendjarige kloof met watervallen), de kloof die Breitachklamm en heerlijk door de bergen lopen. Nog meer aanraders zijn het bijzondere bergboerenmuseum in Diepolz en de koningskastelen bij Füssen.

We hebben een aantal opties voor Waldbad Camping Isny voor je op een rijtje gezet:

Waldbad Camping Isny

Duitsland Baden-Württemberg Isny

Lohbauerstraße 59-69, 88316 Isny

+49 7562 2389
Duits, Engels, Italiaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.