Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 19

Camping Kleinenzhof

Camping Kleinenzhof in Bad Wildbad is een camping in Baden-Württemberg met zwembad gelegen op het platteland in Duitsland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van hotelkamer, stacaravans en vakantiehuizen. Camping Kleinenzhof beschikt over campingwinkel, rolstoel toegankelijk een een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Baden-Württemberg

Kamperen in de prachtige omgeving van Bad Wildbad is ideaal om dit deel van Duitsland te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, langlaufen, mountainbiken en wandelen. Een verblijf op Camping Kleinenzhof is ideaal voor avonturiers, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, smulpapen, vakantie in de bergen, vakantie met de hond, welzijnsvakantie, wintersporters, zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping Kleinenzhof voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24,30 €24,30 €25,90 per dag
Extra persoon €7,50 €7,50 €8 per dag
Kind tot 12 jaar €4,70 €4,70 €5,20 per dag
Hond €2,40 €2,40 €2,60 per dag

Camping Kleinenzhof

Duitsland Baden-Württemberg Bad Wildbad

Kleinenzhof 1
75323 Bad Wildbad

+49 (0)70 81 34 35
Duits, Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.