Algemene gegevens

Staanplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 29
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 400 m

Camping Schwarzwaldhorn

Camping Schwarzwaldhorn is een fraai gelegen charme camping midden in het Zwarte Woud van Duitsland. De charme camping, omgeven door ongerepte natuur, ligt bij het plaatsje Simonswald. Je kunt hier genieten van het uitzicht over de bergen en weilanden, het zwembad, mooie wandelpaden en pretpark Europapark. Luxe kamperen in het Zwarte Woud, dat kan. Deze middelgrote camping beschikt over een leuke tent, wat toercaravans en mobilhomes en een trekkershut voor de doorreis. Voor wie graag met eigen kampeermiddel op vakantie gaat: er zijn 26 toeristische staanplaatsen en 16 vaste. De staanplaatsen hebben weids uitzicht en bevinden zich op terrassen onder oude hoogstamfruitbomen.

Zwemmen met uitzicht op de bergen

Niet alleen de staanplaatsen hebben weids zicht op de weilanden en de bergen eromheen, ook zwemmen doe je hier met prachtig uitzicht. Dit verwarmde openluchtbad ligt naast de camping (200 meter) en is voor campinggasten gratis toegankelijk. Op de camping is een buitenspeeltuin, fietsverhuur, recreatieruimte en miniclub. Balletje slaan? In de buurt van de camping ligt ook een golfbaan. Voor verse broodjes, een ijsje tussen het zwemmen door en de krant is er een kiosk. De snackbar is in het hoogseizoen geopend.

Wandelen: watervallen en avonturenpark

In deze ongerepte natuur is het heerlijk wandelen over paden. Dit die je sowieso naar de Zweribach-watervallen (10 km). Ook leuk is het boomkronenpad in Waldkirch (11 km): in dit avonturenpark loop je door de boomtoppen op 23 meter hoogte.

Omgeving van camping Schwarzwaldhorn

In de buurt van de camping vind je Freiburg, Colmar en Titisee. In Freiburg (26 km) kun je terecht voor dierenpark Mundenhof, de dom en een wekelijkse markt, in Colmar (73 km) is het genieten van de vakwerkhuizen, kerk en schilderachtige huizen aan de Lauch. In de Titisee (40 km) is het lekker zeilen, zwemmen en waterfietsen. Voor de kinderen: pretpark Europapark (50 km) en het openluchtmuseum Vogtsbauernhof (35 km).

We hebben een aantal opties voor ANWB - Camping Schwarzwaldhorn voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Camping Schwarzwaldhorn

Duitsland Baden-Württemberg Simonswald

Ettersbach 4b, 79263 Simonswald

+49 (0)7 68 34 77
Duits, Engels
half maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.