Stoere boomhut in Drenthe

Op Camping de Norgerberg in Drenthe kun je overnachten in een stoere boomhut, geschikt voor twee volwassen en twee kinderen. De boomhut beschikt over twee bedden, twee hangmatten en een kitchenette. In het nabijgelegen sanitairgebouw kunt u gebruik maken van de douches, föhn, toiletten en wastafels. Terwijl je overnacht in deze bijzondere accommodatie, kun je gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping, waaronder een zwembad, speeltuin, wellness en recreatieprogramma.

Camping de Norgerberg

Camping de Norgerberg is een 5-sterren familiecamping gelegen in het bos in Drenthe. De camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad, gezellig restaurant, speeltuin en meer. Zo is er voor diegenen die graag een balletje slaan een padelbaan en worden er tijdens de schoolvakanties allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Ga je mee op ontdekkingstocht door het bos, knutselen, koekjesbakken of wordt jij de winnaar tijdens een sportwedstrijdje? Ontdek wat er nu op het recreatieprogramma staat!

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Stoere boomhut in Drenthe bij:

Stoere boomhut in Drenthe
Nederland Drenthe Noordenveld Norg

Langeloërweg 63, 9331 VA Norg

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe