Algemene gegevens

Staanplaatsen: 266
Huuraccommodaties: 49

Camping de Norgerberg

Camping de Norgerberg is een grote familiecamping met kampeerplaatsen en huuraccommodaties gelegen in een bosrijk gebied in Drenthe. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, caravan of tent. Daarnaast kun je verschillende accommodaties huren, zoals safaritenten, chalets, boomhutten, bungalows of een Drentse Hooikiep. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. De camping heeft een zwembad en peuterbad met schuifkap, voetbalveld, basketbalveld, tafeltennistafel, speeltuin en spetterpoel. Ook is er een wellnesscentrum met sauna en bubbelbad. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het gezellige restaurant. Wil je de omgeving gaan verkennen? Huur dan een fiets en maak een mooie tocht door Drenthe.

Ontdek het mooie Drenthe

Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens uw verblijf in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

We hebben een aantal opties voor Camping de Norgerberg voor je op een rijtje gezet:

Camping de Norgerberg

Nederland Drenthe Noordenveld Norg

Langeloërweg 63, 9331 VA Norg (Nederland)

+31 (0)592 61 22 81
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.