Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 266
Huuraccommodaties: 49

Camping de Norgerberg

Camping de Norgerberg is een grote familiecamping met kampeerplaatsen en huuraccommodaties gelegen in een bosrijk gebied in Drenthe. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, caravan of tent. Daarnaast kun je verschillende accommodaties huren, zoals safaritenten, chalets, boomhutten, bungalows of een Drentse Hooikiep. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. De camping heeft een zwembad en peuterbad met schuifkap, voetbalveld, basketbalveld, tafeltennistafel, speeltuin en spetterpoel. Ook is er een wellnesscentrum met sauna en bubbelbad. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het gezellige restaurant. Wil je de omgeving gaan verkennen? Huur dan een fiets en maak een mooie tocht door Drenthe.

Camping in Drenthe

De camping ligt in het noorden van Drenthe, vlakbij de grens met de provincies Friesland en Groningen. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandelingen, fietstochten en dagjes uit. Zo kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in het Fochteloërveen (17 km). Hier kun je genieten van adembenemende vergezichten, bijzondere fauna en uitgestrekte hoogveengebieden. Liever een dagje winkelen? Dan is Assen zeker een aanrader.

We hebben de beste opties voor Camping de Norgerberg voor je op een rijtje gezet:

Camping de Norgerberg

Nederland Drenthe Noordenveld Norg

Langeloërweg 63, 9331 VA Norg (Nederland)

+31 (0)592 61 22 81
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.