Meer foto's

Camping De Drie Provinciën

Camping De Drie Provinciën in Een West is een relatief kleinschalige camping in Drenthe op een parkachtig terrein. Hier kampeert u daadwerkelijk te midden van de natuur. Bij ons is de rust gegarandeerd; wij hebben bijvoorbeeld geen faciliteiten voor kinderen. Camping De Drie Provinciën is een heerlijk ontspannen plek om te genieten van weldadige rust in een volkomen ontspannen sfeer. Ideaal als u wilt vissen in een van de drie natuurlijk visvijvers, prachtige wandel- of fietstochten maken door de drie noordelijke provincies of vooral lekker uitrusten in de natuur. Het sanitair is dichtbij en zeer schoon. Heeft u geen zin om te koken? Schuif dan aan in ons sfeervolle kwaliteitsrestaurant. Camping De Drie Provinciën is populair bij 50 plus kampeerders in Nederland.

Prijswinnende camping ANWB

Camping De Drie Provinciën is dit jaar verkozen tot Mooiste Charmecamping in de ANWB-verkiezing voor Camping van het Jaar. Eerder werd deze camping al bekroond met de titel Beste 50+ camping. Sinds 2013 is deze camping de best gewaardeerde camping voor volwassenen. Kampeerders roemen camping De Drie Provinciën om het Zwitserlevengevoel; een oase van rust, met een hartelijke sfeer op een parkachtige terrein. De camping is ideaal voor fietser vanwege de schitterende ligging midden in de groene schoonheid van Drenthe, Groningen en Friesland, heeft ook meegeholpen.

Sfeervol kamperen in Drenthe

Door de gunstige ligging van Camping De Drie Provinciën, namelijk precies op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland, kunt u kamperen in Drenthe maar ook leuke uitstapjes maken naar Groningen en Friesland. De camping ligt vlakbij het gezellige dorp Bakkeveen, hier kunt u o.a. terecht voor uw boodschappen. Camping De Drie Provinciën in Drenthe ligt direct aan het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld” waar u heerlijk wandelt temidden van bos, heide en zandverstuivingen. Ook fietsers komen hier goed aan hun trekken want er zijn tal van mooie routes te maken door de vele bossen, over het platteland en langs de levendige brinkdorpen zoals Roden en Norg.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van De Drie Provinciën bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €23 per nacht
De Drie Provinciën
Nederland Drenthe Noordenveld Een West

Bakkeveenseweg 15, 9343 TB Een West

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe