Algemene gegevens

Staanplaatsen: 145

Camping De Drie Provinciën

Camping De Drie Provinciën in Een West is een relatief kleinschalige camping in Drenthe op een parkachtig terrein. Hier kampeert u daadwerkelijk te midden van de natuur. Bij ons is de rust gegarandeerd; wij hebben bijvoorbeeld geen faciliteiten voor kinderen. Camping De Drie Provinciën is een heerlijk ontspannen plek om te genieten van weldadige rust in een volkomen ontspannen sfeer. Ideaal als u wilt vissen in een van de drie natuurlijk visvijvers, prachtige wandel- of fietstochten maken door de drie noordelijke provincies of vooral lekker uitrusten in de natuur. Het sanitair is dichtbij en zeer schoon. Heeft u geen zin om te koken? Schuif dan aan in ons sfeervolle kwaliteitsrestaurant. Camping De Drie Provinciën is populair bij 50 plus kampeerders in Nederland.

Sfeervol kamperen in Drenthe

Door de gunstige ligging van Camping De Drie Provinciën, namelijk precies op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland, kunt u kamperen in Drenthe maar ook leuke uitstapjes maken naar Groningen en Friesland. De camping ligt vlakbij het gezellige dorp Bakkeveen, hier kunt u o.a. terecht voor uw boodschappen. Camping De Drie Provinciën in Drenthe ligt direct aan het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld” waar u heerlijk wandelt temidden van bos, heide en zandverstuivingen. Ook fietsers komen hier goed aan hun trekken want er zijn tal van mooie routes te maken door de vele bossen, over het platteland en langs de levendige brinkdorpen zoals Roden en Norg.

We hebben een aantal opties voor De Drie Provinciën voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €23,50 per nacht
Extra persoon €3,90 €3,90 €3,90 per nacht
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per nacht

De Drie Provinciën

Nederland Drenthe Noordenveld Een West

Bakkeveenseweg 15, 9343 TB Een West

+31 (0)516 54 12 01
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.