Capfun - Domaine De Filament in Thoiras is een middelgrote camping (67 - 150 plaatsen) gelegen aan een rivier in het departement Gard.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 38
Huuraccommodaties: 152

Capfun – Domaine De Filament

Capfun – Domaine De Filament in Thoiras is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) gelegen aan een rivier in het departement Gard. Op de camping in de regio Languedoc-Roussillon is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen en chalets. Capfun – Domaine De Filament beschikt over animatie, discotheek, kleuterbad, zwembad en een speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Capfun – Domaine De Filament is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, rustzoekers, vakantie aan het water, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Kampeervakantie in Gard

Een kampeervakantie op Capfun – Domaine De Filament is ideaal om de streek Gard in Frankrijk te ontdekken. In de Gard vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn grotten bezoeken, kanoën en paardrijden.

We hebben de beste opties voor Capfun - Domaine De Filament voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine De Filament

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Thoiras

Route de Lasalle, 30140 Thoiras

0033 (0)4 66 85 20 52
Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.