Homair Le Domaine de Gaujac is een kindercamping in de omgeving van Anduze, Gard in Languedoc-Roussillon gelegen aan een rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 145
Huuraccommodaties: 75
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 130 m

Homair Le Domaine de Gaujac

Homair Le Domaine de Gaujac is een kindercamping in de omgeving van Anduze, Gard in Languedoc-Roussillon gelegen aan een rivier. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met grasland, groen terrein, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Homair Le Domaine de Gaujac beschikt over animatie, internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Languedoc-Roussillon

Kamperen in de omgeving van Anduze is ideaal om het gebied Gard in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, golfen, grotten bezoeken, mountainbiken en wandelen. Een verblijf op Homair Le Domaine de Gaujac is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €18,00 €27,00 per dag
Extra persoon €6,60 €6,60 €8 per dag
Kinderen tot 13 jaar €8 per dag
Hond €4 per dag
Stacaravan 3 personen €35 €45 €69 per dag
Chalet 6 personen €63 €90 €115 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper

Homair Le Domaine de Gaujac

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Anduze

2406 route de la Madeleine
30140 Anduze

+33 (0)4 66 61 67 57
Duits, Engels, Frans
begin mei - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.