Algemene gegevens

Staanplaatsen: 69
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 2,4 ha
Hoogte: 202 m

Camping Des Sources

Camping Des Sources in Saint-Jean-du-Gard is een gastvrije camping in de Cevennen met de rivier le Gardon in de buurt in de Gard in de Languedoc-Roussillon. Overnachten in een charmante gîte, elke dag vers brood en zwemmen in het zwembad. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het kampeerterrein op terrassen. De plekken zijn afgebakend door bomen en struiken voor voldoende privacy. Er zijn plekken in de zon, in de schaduw en in de halfzon. Daarnaast kunt u ook kamperen in een chalet, gîte, stacaravan of mobilhome. Tijdens het hoogseizoen geniet u dagelijks van vers brood en croissants. In het restaurant kunt u de lokale gerechten proeven of afhaalmaaltijden bestellen. Ook zijn er volop activiteiten te doen op Camping Des Sources. Zo kunt u basketballen op het basketbalveldje of een wedstrijd volleybal spelen. Ontmoet andere campinggasten bij de jeu de boulesbaan en de tafeltennis. In de zomer vinden er gratis aquagymlessen plaats in het zwembad. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen.

Kamperen in de Gard

Camping Des Sources ligt in de Cevennen, een prachtige regio in een oase van groen. Het is het uitstekende decor voor wandelingen, mountainbiketochten en paardrijritjes. In Saint-Jean-du-Gard vindt u een van de grootste markten uit de regio waar u streekgerechten en specialiteiten kunt proeven en kopen zoals geitenkaas, kastanjes en zoete uien. Vanaf de camping kunt u verschillende uitstapjes maken. Bezoek de Camargue, de Provence en vergeet zeker Le Pont du Gard niet tijdens uw vakantie in Frankrijk.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,50 €29,00 per dag

Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper

Camping Les Sources

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-Jean-du-Gard

route de Mialet
30270 Saint-Jean-du-Gard

 +33 (0)4 66 85 38 03
Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.