Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 275

Camping Puntica

Naast het pittoreske vissersdorpje Funtana vind je de – voor Kroatische begrippen – kleine camping Puntica. De mooie camping bevindt zich te midden van een dennenbos en wordt omgeven door water, want het is gelegen op een rustig schiereiland. Tegenover de camping ligt een kleine vissers- en jachthaven. De stranden op de camping bestaan uit gras, beton en rotsen. Er is ook een apart strand voor kinderen. De camping beschikt over een winkel waar verse groenten te koop zijn en een restaurant waar je heerlijk kunt eten. De standplaatsen liggen in de schaduw en je hebt een fantastisch uitzicht op zee.

Kamperen in Istrië

Camping Puntica ligt op 7 kilometer van Poreč, een bruisende havenstad en echte toeristische trekpleister. Binnen het schiereiland, maar ook daarbuiten naar Vrsar en Poreč lopen mooie fietsroutes. In het kleine vissersdorpje Funtana vind je leuke restaurants, waar je zeker de visspecialiteiten, traditionele gerechten en regionale wijnen moet proberen.

275

Camping Puntica

Kroatië Istrië Poreč

Funtana, 52440 Poreč-Funtana

+385 52 445 270
Duits, Engels, Kroatisch

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.