Camping Tasalera in Premantura ligt in het zuiden van Istrië, op 8 kilometer afstand van Pula en 2 km van Medulin in Kroatië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 216
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Arena Tašalera

Camping Tasalera in Premantura ligt in het zuiden van Istrië, op 8 kilometer afstand van Pula en 2 km van Medulin in Kroatië. De kleinschalige familiecamping Tašalera biedt ca. 1,5 kilometer kust en kampeerplaatsen die liggen op een zonnige weide of in de schaduw van dennenbomen. Tot de faciliteiten van de camping behoren een kinderspeeltuin, een kleine jachthaven, mogelijkheden voor beachvolleybal, zeil- en duiklessen en boot-en fietsverhuur. ’s Avonds organiseert de camping een entertainmentprogramma voor jong en oud. Op circa 1 kilometer van Camping Tašalera ligt het centrum van Premantura met zijn talrijke restaurants, bars en sportieve activiteiten waaronder een surfcentrum. In de omgeving ligt ook Kaap Kamenjak, de zuidelijkste punt van het schiereiland Istrië.

Boek Camping Arena Tašalera bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €23,30 €31,60 per dag

Camping Arena Tašalera

Kroatië Istrië Medulin

Premantura bb
52203 Premantura

+385 (0)52 575 555
Engels, Kroatisch

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.