Camping Porton Biondi in Rovinj is een mooie familiecamping gelegen aan zee in de regio Istrië in het prachtige vakantieland Kroatië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 345
Huuraccommodaties: 65

Camping Porton Biondi

Camping Porton Biondi in Rovinj is een mooie familiecamping gelegen aan zee in de regio Istrië in het prachtige vakantieland Kroatië. Camping Porton Biondi beschikt over campingwinkel, eetgelegenheid en internettoegang. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en ruim, de plaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Op een warme zomerdag is het fijn dat uw kampeerplaats in de schaduw ligt en beschut is door de bomen.

Kamperen in Istrië op camping Porton Biondi

Kamperen in de prachtige omgeving van Rovinj is ideaal om de regio Istrië te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, duiken, fietsen, stadjes bezoeken, naar het strand en wandelen. Een verblijf op Camping Porton Biondi is ideaal voor smulpapen, gezinnen met kinderen en een vakantie aan het water.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Porton Biondi bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,94 €19,87 €28,13 per dag
Extra persoon €4,27 €6,93 €7,60 per dag
Hond €3,06 €3,06 €4 per dag

Camping Porton Biondi

Kroatië Istrië Rovinj

Aleja Porton Biondi 1
52210 Rovinj

+38 5 52 81 35 57
Duits, Engels, Nederlands
maart - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.