Camping De Kleine Reus

Camping De Kleine Reus is een kleinschalige camping midden in het dorp Schoonoord in de provincie Drenthe. Een camping voor jong én oud! Sinds 2021 wordt door ons, familie Heling, de camping gerund. Onze ruime staanplaatsen bieden een mooi uitzicht over de landerijen. Voor de kinderen is er een speeltoestel, schommel en trampoline aanwezig. De bakker, slager, drogist en supermarkt zijn op loopafstand van de camping. Op onze camping is gratis WiFi beschikbaar.

Trekkers en kampeerders te voet

Trekkers, kampeerders te voet of te fiets zijn ook vaak en graag geziene gasten op Camping De Kleine Reus. De camping ligt dan ook aan het Pieterpad. De etappe Schoonloo – Sleen komt langs onze camping. Voor trekkers hebben we een voordelig tarief. Tevens kunnen trekkers gratis gebruik maken van een fiets en staan er meerdere picknicktafels op de camping.

Camperaars van harte welkom

Camperaars zijn ook van harte welkom op Camping De Kleine Reus. Schoonoord ligt op de Hondsrug, een in de ijstijd ontstane zandrug. Hierdoor blijft onze camping goed begaanbaar, ook bij regen. De supermarkt, bakker, slager ect. zijn op loopafstand van de camping (binnen 500m), wat ook ideaal is voor mensen met een camper.

Omgeving van De Kleine Reus

Favoriet van onze gasten zijn de wandel- en fietsroutes door de prachtige Drentse bossen en heidevelden. Ook een bezoek aan museumdorp Orvelte, openluchtmuseum “Ellert en Brammert” en Wildlands in Emmen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Voor een verfrissende duik zijn Bosbad Noord-Sleen en natuurplassen De Kibbelkoele en Het Loomeer op fietsafstand!

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping De Kleine Reus bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €20 per nacht
Camping De Kleine Reus
Nederland Drenthe Coevorden Schoonoord

Slenerweg 31, 7848AD, Schoonoord

Duits, Engels, Nederlands
april tot oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe