Molecaten Park Kuierpad

Molecaten Park Kuierpad is een heerlijk vakantiepark gelegen bij drie meertjes in de groene bossen van Drenthe. De camping heeft ruime kampeerplaatsen te huur op open veldjes of gelegen aan het water. Daarnaast kun je er ook safaritenten, kampeer cabins, stacaravans en vakantiehuisjes huren.   Het park beschikt over een groot zwemmeer met strand en een leuke wildwaterglijbaan. Daarnaast ligt er een avonturenpark naast, waar je kunt klimmen en klauteren. Daarnaast kun je er genieten van een binnenzwembad, een restaurant en een snackbar, waar je een lekker hapje kunt eten. Geniet van de sportvelden en speeltuinen!

Grenzeloos genieten in bos, zand en water in Drenthe

Molecaten Park Kuierpad bevindt zich midden in de groene bossen en velden van Drenthe. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Je kunt er leuke uitstapjes maken naar Emmen, Wildlands Adventure Zoo en Westerbork. Het is ook een aanrader om de mooie (brink)dorpen Orvelte, Ruinen, Vledder, Diever, Dwingeloo, Smilde en Bakkeveen te bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Molecaten Park Kuierpad voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park Kuierpad
Nederland Drenthe Coevorden Wezuperbrug

Oranjekanaal Noordzijde 10, 7853 TA Wezuperbrug

+31 (0) 591381415
Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.