Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 260
Huuraccommodaties: 19

Vakantieoord De Bronzen Emmer

De Bronzen Emmer is een veelzijdig vakantiepark met luxe campingplaatsen, schitterende vrijstaande Finse bungalows en een eigen manege. Het park is een paradijs voor gezinnen met of zonder kinderen, fietsers, wandelaars, ruiters, menners, sporters, actieve senioren, natuurliefhebbers en rustzoekers. Vakantieoord De Bronzen Emmer is een gezellige familiecamping met een binnen- en buitenzwembad. Ook vind je er veel speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. De camping organiseert in de zomer een uitgebreid animatieprogramma.

Geniet van de groene omgeving

Vakantieoord De Bronzen Emmer ligt in de groene natuur van Drenthe, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen door de mooie omgeving. De camping wordt omgeven door bossen en velden en je vindt er ook een aantal leuke stadjes zoals Emmen, waar je kan genieten van een leuke dierentuin.

Vakantieoord De Bronzen Emmer

Nederland Drenthe Coevorden Meppen

Mepperstraat 41, 7855 TA Meppen

+31591371543
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.