Campingpark Het Zwarte Water in De Mortel is een kleine camping (25 plaatsen) in een bosrijke omgeving van Noord-Brabant, waar gezelligheid vooraan staat!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping park Het Zwarte Water

Camping park Het Zwarte Water is een kleine camping (25 plaatsen) in een bosrijke karakteristieke omgeving van Noord-Brabant, waar gezelligheid vooraan staat! De kleine camping heeft ruime kampeerplaatsen met een eigen waterpunt en gratis wifi. De ruim opgezette camping biedt plaats aan uw tenten, caravans en campers. In de omgeving vind je uitgestrekte wandelroutes, fietsroutes, met eetgelegenheden, ruiterpaden en watersport mogelijkheden. Op de camping is een sportveld waar ook mogelijkheden zijn om van alles te organiseren. Brabantse Gezelligheid de koffie staat klaar!

Faciliteiten op Camping park Het Zwarte Water

De kleine camping beschikt over verschillende faciliteiten zoals een speeltuin, een karakteristieke binnenplaats, een sportveld, en een foyer met uitzicht op het paardensportcentrum. Op een nabijgelegen terrein is een natuurwater waar je terecht kunt voor een verfrissende duik in het water.

Uitgestrekte natuur rondom De Mortel

Camping park Het Zwarte Water grenst aan het grote bosgebied “De Stippelberg” en aan het landgoed “De sijp” van 132 hectare in de Peel dat eigendom is van het Brabants Landschap. Geniet van de uitgestrekte wandelroutes, fietsroutes, ruiterpaden, watersport mogelijkheden, gezellige terrasjes, bezienswaardigheden en cultuur.

We hebben een aantal opties voor Campingpark Het Zwarte Water voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €20 €25 per nacht

Campingpark Het Zwarte Water

Nederland Noord-Brabant De Mortel

Breemhorstsedijk 65a, 5425 RD De Mortel

+31 (0)6 22 52 62 00
Engels, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.