Algemene gegevens

Staanplaatsen: 53
Huuraccommodaties: 6

Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens

Op zoek naar een unieke kampeerbelevenis? Op het eeuwenoude landgoed De Hoevens ligt een sfeervol en autovrij natuurkampeerterrein met ruime kampeerplaatsen en 3 volledig ingerichte huurtenten. Gezinnen genieten hier van het buitenleven én van elkaar. Met mooi weer vind je verkoeling in de natuurlijke zwemvijver met ligweide en strandje. Kinderen kunnen zich uitleven in het speelbos, in de zandbak en op het volleybalveld. Er is daarnaast een recreatieruimte, waar je spelletjes, boeken en folders kunt vinden. Fietsers en wandelaars genieten van de prachtige omgeving langs de Belgisch-Nederlandse grens.

Genieten van de groene omgeving

Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens ligt bij het stadje Alphen in Noord-Brabant. Fietsers en wandelaars komen aan hun trekken in de prachtige omgeving, met op steenworp afstand Breda, Tilburg en Turnhout. Het landgoed, waar de camping op staat is prachtig groen met bos en weidse velden en je kunt er heerlijk tot rust komen.

We hebben een aantal opties voor Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens voor je op een rijtje gezet:

Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens

Nederland Noord-Brabant Alphen-Chaam Alphen

Goorstraat 4, 5131 RG Alphen

+31 (0)6 53 26 63 07
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.