Camping Du Pont de Mercier in Thueyts is een camping in de Ardèche met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 390 m

Camping Du Pont de Mercier

Camping Du Pont de Mercier in Thueyts is een camping in de Ardèche met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Rhône-Alpes. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Deze kleine camping heeft plaatsen met bosgrond, grasland, harde ondergrond. Camping Du Pont de Mercier beschikt over animatie, campingwinkel, internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin en zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Rhône-Alpes

Kamperen in de prachtige omgeving van Thueyts is ideaal om het departement Ardèche in de regio Rhône-Alpes te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canyoning, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en het maken van wandelingen. Een verblijf op Camping Du Pont de Mercier is ideaal voor avonturiers, bijzonder overnachten, gezin met jonge kinderen, kindvriendelijk, sportieve vakantie, vriendenvakantie en de zomervakantie.

We hebben de beste opties voor Camping Du Pont de Mercier voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Pont de Mercier

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Thueyts

Les Champs de Mercier, 07330 Thueyts

0033 (0)4 75 36 46 08
Engels, Frans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.