Algemene gegevens

Staanplaatsen: 32
Huuraccommodaties: 13

Camping Acacias

Camping Acacias in Rosières is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad in het mooie departement Ardèche gelegen aan een rivier. Op de kleine camping in de regio Auvergne-Rhône-Alpes is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Camping Acacias beschikt over animatie, internettoegang, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Ardèche

Kamperen op Camping Acacias is ideaal om het departement Ardèche in Frankrijk te ontdekken. In de Ardèche vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, grotten bezoeken, kanoën, mountainbiken en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Acacias voor je op een rijtje gezet:

Camping Acacias

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Rosières

Quartier Ribeyre-Bouchet, 07260 Rosières

0033 (0)9 67 48 75 89
Engels, Frans
april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.