Yurt in Dwingeloo

Op zoek naar een bijzonder verblijf in de natuur van Drenthe? Dan is deze yurt in Dwingeloo een absolute aanrader! De yurt is geschikt voor twee personen en ligt direct aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Wanneer je de deuren openslaat heb je direct een prachtig uitzicht op het bos. Op het terrein staan ook een pipowagen en een vakantiehuisje. Rondom alle accommodaties ligt een privé stukje tuin, waar je heerlijk kunt genieten van de rust en privacy. De yurt is ingericht als een woon- en slaapvertrek en naast de yurt staat een blokhut met een kitchenette en sanitaire voorzieningen. De blokhut is helemaal voor jou en hoef je niet te delen met andere gasten op het terrein. Zowel de blokhut als de yurt zijn voorzien van vloerverwarming en de yurt heeft een houtkacheltje voor de koude winterdagen.

De omgeving van Dwingeloo

De sfeervolle yurt ligt direct aan het Nationaal Park Dwingelderveld, waar je kunt wandelen, fietsen of paard kunt rijden door maar liefst 37 km² aan bos, heide en vennen. Het naastgelegen dorp Dwingeloo met zijn pittoreske Brink biedt volop mogelijkheden om lekker uit eten te gaan, te winkelen of een ijsje te eten. Niet ver van de yurt (ca. 10 km) vind je de recreatieplas Het Blauwe Meer. Hier kun je op warme dagen verkoeling zoeken en ontspannen op het strand.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Yurt in Dwingeloo bij:

Yurt in Dwingeloo
Nederland Drenthe Dwingeloo

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe