Meer foto's

Hooiberglodge

In het Drentse landschap zie je regelmatig een hooischuur bij een boerderij. Daarom vind je aan de rand van het vakantiepark deze leuke 6-persoons glamping accommodatie. Vanaf de Hooiberglodge heb je uitzicht op de heide van Nationaal Park Dwingelderveld. Ideale uitvalsbasis voor een stevige wandel- of fietstocht.

RCN Vakantiepark De Noordster

Rcn Vakantiepark De Noordster is een gezellige familiecamping midden in de natuur van Drenthe. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en een waterspeelparadijs, waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen, waaronder een indoor speelruimte, en is er een dierenhoeve en openluchttheater. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan, het sportterein of de midgetgolfbaan. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud georganiseerd. Op de camping wind je een lekker restaurant, snackbar en een winkeltje. Ook worden er fietsen en skelters verhuurd.

Vakantie in Drenthe

RCN de Noordster ligt midden in het Nationaal Park “Dwingelderveld”, een uniek natuurgebied van ruim 3500 hectaren. Dichtbij vindt u de grootste ongerepte heidevelden van Nederland. U kunt urenlange tochten maken door bossen, heidevelden en zandverstuivingen

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Hooiberglodge RCN De Noordster bij:

Hooiberglodge RCN De Noordster
Nederland Drenthe Dwingeloo

Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe