Slapen in een bloemenkas

In Lutjebroek vind je deze grote groep accommodatie in een bloemenkas. Er staan vijf grote safaritenten voor 4 personen en je kunt er dus met 20 personen terecht. De gevel aan de noordkant is in zijn geheel verwijdert zodat er glazen afdak is ontstaan. Zo wordt het in de zomer nooit te heet. Het overige deel van de bloemenkas is door een glazen tussenwand gescheiden van de “glamping”. Hier worden nog gewoon bloemen geteeld door de camping eigenaar. Voor de safaritenten loopt een brede recreatie vaart. Iedere safaritent heeft zijn eigen steigertje/terras met tuinset aan dit water.

Verblijf in een safaritent

Elke safaritent is compleet ingericht met keukentje, badkamer met douche en 2 slaapkamers. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte voor alle tenten, waar je een pooltafel, tafeltennis, trampoline, pizza steenoven, Amerikaanse BBQ, springkussen en een koffieautomaat met zithoek kunt vinden. Ook staat er een heuse whirlpool, waar je helemaal tot rust kunt komen. Er is een groot veld waar je kunt voetballen en badmintonnen. Er zijn gratis bootjes en kano’s.

Ontdek Noord-Holland

De accommodatie bevindt zich bij het stadje Lutjebroek in Noord-Holland. Het ligt vlakbij het Markermeer en het Ijsselmeer, waar je lekker kunt uitwaaien. Ook vind je er leuke stadjes zoals Enkhuizen en Hoorn. In Enkhuizen kun je het Zuiderzeemuseum bezoeken, waar je alles leert over de regio.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Slapen in een bloemenkas in Noord-Holland bij:

Slapen in een bloemenkas in Noord-Holland
Nederland Noord-Holland Lutjebroek

Lutjebroek, Noord-Holland

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe