Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 250

Park Westerkogge

Park Westerkogge is een kindvriendelijk vakantiepark met verwarmd buitenzwembad gelegen in Berkhout, Noord-Holland. Het vakantiepark verhuurt comfortabele en luxe vakantiehuizen voor 4 t/m 6 personen. Op het park is genoeg te doen voor jong en oud. Zo heeft park Westerkogge een leuke speeltuin, springkussen, peuterbad, buitenzwembad en een voetbalveld. Ook is er een gezellig restaurant en bar waar je heerlijk kunt eten en drinken. Overige voorzieningen en faciliteiten: gratis wifi, vismogelijkheden, BBQ service, wasserette en fietsverhuur. Honden zijn toegestaan.

Vakantiepark in Noord-Holland

Voor een dagje strand kun je terecht bij de badplaatsen Zandvoort, Bloemendaal. Bergen aan Zee, Egmond aan Zee of Callantsoog. Relax op je strandbedje en geniet van het zonnetje. De kinderen spetteren in het water, bouwen een zandkasteel, of gooien een balletje over. Noord-Holland heeft prachtige grote steden, maar ook kleinere authentieke dorpjes. Bezoek bijvoorbeeld het vissersdorpje Volendam of Marken of de kaasmarkt van Edam of Alkmaar. Of verken de oud Hollandse molens op de Zaanse Schans en waar je even in de 17e en 18e eeuw. Ook beschikt Noord-Holland over bijzondere natuur. Achter de duinenrij van Callantsoog, ligt het Zwanenwater. Dit is een beschermd natuurgebied met de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Het landschap bestaat uit duinen, vlakten, moeras, en dennenbos. Via verschillende wandelroutes krijg je een beeld van de natuur en de veelzijdigheid aan planten en vogels. Verder moet je voor mooie natuur zeker een bezoek brengen aan de Helderse Duinen, de Waddenzee, de West-Friese Omringdijk, of het Dijkgatbos.

Park Westerkogge

Nederland Noord-Holland Berkhout

Park Westerkogge, Lijsbeth Tijsweg 7, 1647 LE Berkhout (Nederland)

+31 088 500 2463
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.