Parkcamping de Graafschap

Brede en kronkelende paden en vele struiken en bomen verdelen de Parkcamping in royale comfortplaatsen met veel privacy, waarvan er 70 zijn voorzien van luxe verwarmd privé sanitair die u het gehele jaar kunt boeken. Dankzij het eigen natuurbeheersplan zijn er de afgelopen jaren maar liefs 32 soorten vogels op de camping waargenomen.

Landelijk gelegen camping

De camping is landelijk gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst. Eén groot groen wandel en fietsgebied in het hart van de Gelderse Achterhoek. De camping sluit direct aan op het meest uitgebreide fietsknooppunten netwerk en bekroond door de ANWB als charme camping Een echte aanrader voor de natuur en rustliefhebber. Al onze plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra aansluiting welke zijn te verhogen naar max. 16 ampère, watertappunt, afvoer, digitale antenne en de mogelijkheid tot draadloos internet vanaf 7 nachten gratis. Wij hebben basisplaatsen, camperplaatsen, comfortplaatsen met luxe privé sanitair waarvan twee plaatsen voor minder validen en 4 autovrije plaatsen. Comfortplaatsen Riant met luxe privé sanitair. Wilt u nog iets meer rust en ruimte, dan hebben wij ook Comfort Riant extra plaatsen hier heeft u uw eigenveld omheind met groen en privé sanitair.

Verder is er een vernieuwd modern verwarmd sanitair gebouw voorzien van dames/heren toiletten, wastafelcabines, douchecabines, familie/mindervaliden douchruimte, afwasplaatsen met warm en koud water en een wasserette Mocht u geen eigen kampeermiddel hebben, dan hebben wij ook verschillende accommodaties die u bij ons kunt huren zoals een Slaapvat, Podge, Finse Kota, Trekkershut of een Chalet. Privacy, rust en comfort zijn op onze karaktervolle charme camping de belangrijkste ingrediënten.

Wij zijn met onze camping het gehele jaar geopend!

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Parkcamping de Graafschap bij:

Parkcamping de Graafschap
Nederland Gelderland De Achterhoek

Loenhorsterweg 7c, 6999 DT Hummelo

Duits, Engels, Nederlands
Gehele jaar

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe