Meer foto's

Minicamping de Stieltjeshoeve

Kom overnachten op deze leuke Minicamping de Stieltjeshoeve. Deze kleine camping in Drenthe is een heerlijke bestemming voor een vakantie of weekendje weg in eigen land. De camping heeft stroom voor de kampeerplaatsen. Bij de minicamping is een een bistro met een terras waar je eten kunt halen of kunt neerstrijken voor een hapje of een drankje. Daarnaast zijn er moderne sanitaire voorzieningen op het terrein. Bij de camping is ook een kleine vijver. Vanaf de kampeerplaatsen heb je uitzicht op de paarden in de wei.

De omgeving van Stieltjeskanaal

In en rondom Stieltjeskanaal is er van alles te doen. De camping ligt in een groene omgeving waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Daarnaast kun je er verschillende dieren spotten, zoals hazen, buizers en reeen. Het is zeker een aanrader om een dag een leuke stad in Duitsland te bezoeken. De minicamping ligt namelijk vlakbij de Duitse grens. Wil je een dagje weg met de kinderen? Breng dan een bezoekje aan Wildlands in Emmen of het Ermerstrnand

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Minicamping in Stieltjeskanaal bij:

19

6

Minicamping in Stieltjeskanaal
Nederland Drenthe Stieltjeskanaal
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe