Minicamping Aquamarijn

Minicamping Aquamarijn is een kleine camping in het Drentse Stieltjeskanaal. De camping heeft zes staanplaatsen met ieder hun eigen privé sanitair. Op de minicamping is electra en water aanwezig. Het is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Op de minicamping zijn geen speeltoestellen. Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op de camping! Bij de camping is een theehuis waar je terecht kunt voor een lekkere lunch of een kop koffie op het terras. Daarnaast is er ook een broodjesservice op de camping zodat je elke ochtend vers brood bij je ontbijt kunt hebben.

De omgeving van Stieltjeskanaal

In en rondom Stieltjeskanaal is er genoeg te doen. De camping ligt vlak bij de Duitse grens en is een ideale uitvalsbasis om een duitse stad te bezoeken, zoals Meppen of Lingen. Maar ook steden zoals Hoogeveen, Emmen en Coevorden zijn een aanrader om te bezoeken. In Drenthe zijn er tal van mooie natuurgebieden waar je kunt wandelen, zoals Nationaal Park de Drentsche Aa of Dwingelderveld. Daarnaast kun je leuke dagjes weg naar Plopsaland Coevorden of Dierenpark Emmen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Minicamping Aquamarijn bij:

6

Minicamping Aquamarijn
Nederland Drenthe Stieltjeskanaal
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.