EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen is een modern en erg goed vakantiepark in Noord-Holland met uitgebreide faciliteiten gelegen op een unieke plek tussen Haarlem en Amsterdam. Op het vakantiepark kun je tiny houses, chalets en luxe bungalows, die geschikt zijn voor maximaal 6 personen huren. Tijdens je vakantie op Droompark Buitenhuizen kun je helemaal tot rust komen in de wellness, een frisse duik nemen in het zwembad of even een uurtje sporten in de fitnessruimte. De kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin of op de airtrampoline. Er is ook een animatieteam aanwezig op het vakantiepark, die allerlei leuke activiteiten organiseert. Bij de snackbar kun je een lekkere hap afhalen. Overige voorzieningen: Gratis Wifi, wasserette en een fietsverhuur.

Ideaal gelegen tussen Haarlem en Amsterdam

EuroParcs Buitenhuizen ligt ideaal tussen de grote steden Amsterdam en Haarlem. Een stedentripje naar deze steden mag je dan ook zeker niet overslaan tijdens je vakantie. Als je juist op zoek bent naar wat rust, is het recreatiegebied Spaarnwoude ideaal. Je kunt hier heerlijk suppen, wandelen en fietsen door de natuur. In de buurt van het vakantiepark vind je daarnaast ook een manege, golfbaan, kartbaan en skihal.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Droompark Buitenhuizen bij:

Droompark Buitenhuizen
Nederland Noord-Holland Velsen-Zuid

Buitenhuizerweg 2, 1981 LK Velsen-Zuid

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe