Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 15

Camping Le Vianon

Camping Le Vianon is een gezellige familiecamping bij het stadje Palisse in het departement Corrèze in de regio Nieuw-Aquitanië. De camping is gelegen op een 11 hectare groot landgoed tegen het dorpje Palisse. Je vindt er een heerlijk buitenzwembad en genoeg speeltoestellen voor de kinderen. Daarnaast word er in de zomer een leuk animatieprogramma voor kinderen georganiseerd en zijn er ook gezamenlijke diners. Op de camping kun je staanplaatsen, chalets en blokhutten huren.

Geniet van de natuur

De naam Le Vianon is afgeleid van het plaatselijke riviertje Le Vianon aan de andere kant van het dorp. De camping ligt vlakbij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 hectare grote Lac du Triouzoune. De vele kleine authentieke dorpjes gelegen in een zeer bosrijke omgeving met een prachtige natuur, maken de Corrèze een waar paradijs voor de actieve natuurliefhebber.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Vianon voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Vianon

Frankrijk Limousin Corrèze Palisse

les plaines, 19160 Palisse

+33 (0)5 55 95 11 82
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.