Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 1,2 ha
Hoogte: 600 m

Camping Le Port de Neuvic

Camping Le Port de Neuvic in Neuvic is een gezinscamping gelegen aan de rand van het meer van Neuvic met uitzicht op de eilanden in de Corrèze in de Limousin. Het is een ideale camping voor visliefhebbers en natuurfanaten. De kampeerplaatsen liggen aan het water net als de romantische chalets, de comfortabele mobilhomes en de ingerichte tenten. De huuraccommodaties beschikken over een terras met terrasmeubilair. De camping beschikt over een bar en een restaurant met een terras met panoramisch uitzicht. In de zomermaanden is er een snackbar en een broodservice. Het sanitair op de camping is toegankelijk voor mindervaliden. Campers kunnen gebruikmaken van het speciaal servicepunt. Groot en klein hoeven zich geen moment te vervelen op camping Le Port de Neuvic. Er is een speeltuin en een recreatieruimte. Op de jeu de boulesbaan ontmoet u andere campinggasten. Sportliefhebbers zijn te vinden bij de tafeltennistafels of op het volleybalterrein op het strand. In het hoogseizoen organiseert de camping uitstapjes naar Rocamadour, Sales of Vulcania. Ook zijn er jeu de bouleswedstrijden en thema-avonden.

Kamperen in de Corrèze bij Le Port de Neuvic

Camping Le Port de Neuvic is direct gelegen aan een fijn zandstrand aan het meer. Om de prachtige natuur van de Corrèze te bewonderen trekt u er op uit te voet, per paard of u huurt een fiets. Een van de mooiste plekjes van Frankrijk zijn de watervallen van Gimel. Het water valt van 143 meter naar beneden. De Puy de Dôme en de vulkanen zijn ook interessant om te zien. In het regionaal park kunt u prachtig paardrijden en genieten van het water en de groene omgeving.

We hebben een aantal opties voor Flower camping Le Port de Neuvic voor je op een rijtje gezet:

Flower camping Le Port de Neuvic

Frankrijk Limousin Corrèze Neuvic

19160 Antiges

+33 (0)5 55 95 81 18
Engels, Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.