Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 250
Huuraccommodaties: 149
Kampeerterrein: 15 ha

Camping Du Val De Bonnal

Camping Du Val De Bonnal is een rustige, luxe kasteelcamping in de Jura aan een meer op het voormalige landgoed van een kasteel in de Jura (Franche-Comté). De camping bied uitstekende kampeerplaatsen, mobilhomes en een aantal bijzonder cabanes in de bomen en op het water. Camping Du Val De Bonnal is een zeer uitgestrekt water- en watersportgebied van 150 ha, aangelegd rond vier recreatieplassen bij de Ognon. Ze verzorgen het decor voor de kwaliteitscamping Camping Du Val De Bonnal, ideaal gelegen om het zuiden van de Vogezen, de Elzas en de Jura te gaan verkennen. Het animatieprogramma volgen, luieren op het strand, lezen aan de oevers van de rivier, of wandelen rond de meren: U maakt altijd een goede keus! Aanwezig zijn een verwarmd aquapark met glijbanen, pierenbad, zonneweide met ligstoelen staan ter beschikking.

Bungalowtent 6p

De tent is in het midden bijna 2.40 m hoog waardoor iedereen gemakkelijk in de bungalowtent kan staan. Het keukengedeelte is voorzien van een speciaal door ons ontworpen afsluitbare keukenkast op ‘aanrechthoogte’ zoals u thuis gewend bent. Op de keukenkast staat een 4-pits gasfornuis en in de keukenkast vindt u een uitgebreide keukeninventaris. Pannen, drinkglazen, bestek, speciale plastic kinderbekers en bordjes: aan alles is gedacht! Naast de keukenkast staat in al onze bungalowtenten een hoge koelkast voorzien van een ruim apart vriesgedeelte. Alle tenten zijn uitgerust met een ventilator voor een verfrissend briesje!

Camping in de Jura

Op loopafstand van Camping Du Val De Bonnal liggen drie verschillende meren met strandjes, waar u kunt zwemmen, vissen en watersporten. Zwemmen kunt u natuurlijk ook prima in het waterpark met glijbanen op deze camping bij Rougemont. De rivier zelf is ook een feest voor watersportliefhebbers: met kano of kayak kunt u genieten van de stroomversnelling. In de originele (bij)gebouwen van het landgoed van deze camping bij Rougemont zijn nu de receptie en de snackbar gevestigd.

We hebben de beste opties voor Camping Le Val de Bonnal - Bungalowtent Jura voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Val de Bonnal – Bungalowtent Jura

Frankrijk Franche-Comté Jura (Frankrijk) Bonnal

1 Chemin du Mouli, 25680 Bonnal

Engels, Frans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.