Algemene gegevens

Staanplaatsen: 71
Huuraccommodaties: 10

Camping Le Bivouac

Camping Le Bivouac in Pont-du-Navoy is een kleine camping gelegen aan een rivier in het departement Jura. Op de camping in de regio Franche-Comté is mogelijkheid tot het huren van kamperplaatsen en chalets. Camping Le Bivouac beschikt over animatie, campingwinkel, eetgelegenheid en is rolstoelvriendelijk. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Le Bivouac is ideaal voor levensgenieters, rustzoekers, vakantie aan een rivier, vakantie met de hond en voor een wandelvakantie.

Kampeervakantie in Jura

Een kampeervakantie op Camping Le Bivouac is ideaal om de streek Jura in Frankrijk te ontdekken. In de Jura vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn kanoën, mountainbiken en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bivouac voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bivouac

Frankrijk Franche-Comté Jura Pont-du-Navoy

Route de Chalain, 39300 Pont-du-Navoy

+33 (0)3 84 51 26 95
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.