Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 26

Camping La Bissera

De camping La Bissera is gelegen bij het dorpje Pommier-de-Beaurepaire in de Isère, in de Auvergne-Rhône-Alpen, een ideaal regio als u van wandelingen in de bergen houdt. De camping beschikt over staanplaatsen, stacaravans, en Cocosweet accommodaties. Je vindt er daarnaast een lekker buitenzwembad en er worden veel activiteiten georganiseerd. Zo is er een animatieprogramma voor de kinderen en worden er ook feestavonden gevierd. Er is ook een restaurant, waar je met grote groepen kunt eten.

Geniet van de groene omgeving van de Isère

De camping bevindt zich midden tussen de heuvels in een groen gebied. Je kunt in de buurt talloze fiets- en wandelroutes vinden. Daarnaast is er op 2 kilometer afstand een vijver waar je uitstekend kunt vissen. Het wordt zelfs gezien als een waar paradijs voor vissers. In de buurt vind je belangrijke bezienswaardigheden zoals de Palais Idéal en het stadje Vienne en mooie natuurgebieden zoals de Chartreuse en de Vercors.

We hebben de beste opties voor Camping La Bissera voor je op een rijtje gezet:

Camping La Bissera

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Pommier-de-Beaurepaire

640 Chemin de la Grande Bissera, 38260 Pommier-de-Beaurepaire

0033 (0)4 74 54 22 54
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.