Camping Le Pré Rolland is een natuurcamping in de omgeving van Mens, Isère in Rhône-Alpes gelegen in de bergen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 755 m

Camping Le Pré Rolland

Camping Le Pré Rolland is een natuurcamping in de omgeving van Mens, Isère in Rhône-Alpes gelegen in de bergen. Er is mogelijkheid tot het huren van chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met fraai uitzicht, grasland, harde bodem, plaatsen met enige schaduw, plaatsen met veel schaduw en plaatsen zonder schaduw. Camping Le Pré Rolland beschikt over internet en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Natuurcamping in de Isère

Kamperen in de omgeving van Mens is ideaal om het gebied Isère in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, canyoning, fietsen, langlaufen, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een verblijf op Camping Le Pré Rolland is ideaal voor avonturiers en bergliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pré Rolland voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pré Rolland

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Mens

Place Richard Willm, 38710 Mens

+33 (0)4 76 34 65 80
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.