Camping Jacobus Hoeve

Camping Jacobus Hoeve is een middelgrote familiecamping met kampeerplaatsen en huuraccommodaties gelegen in Gelderland. De staanplaatsen liggen verspreid over twee velden en zijn geschikt voor campers, caravans en tenten. Alle kampeerplaatsen beschikken over water en elektra, een televisie-aansluiting en vuil- en waterafvoer. Ook is er een mogelijkheid om chalets en trekkershutten te huren. Op de camping is er een sporthal waar je allerlei sporten kunt beoefenen. Voor de kinderen is er een speeltuin, springkussen en trampoline. Wil je de omgeving gaan ontdekken? Dan kun je een fiets huren bij de fietsverhuur.

Ontdek Gelderland

Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het grootste natuurpark van de provincie. Het natuurpark van 5000 hectare is een oase van rust. Je vind er uitgestrekte bossen, boeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwe Zoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Jacobus Hoeve bij:

Camping Jacobus Hoeve
Nederland Gelderland Stroe

Tolnegenweg 53, 3776 PV Stroe (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe