Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré is een leuke familiecamping gelegen in Sainte Marie de Ré in de mooie regio Poitou-Charentes. Zet uw tent of caravan op midden in de natuur in het hart van de prachtige dennenbossen. De kampeerplaatsen op Camping Huttopia Ile de Ré zijn ruim opgezet en geschikt voor tent, caravan en camper. U staat hier met uw tent tussen de pijnbomen in het bos. Bij elke kampeerplaats staat een picknicktafel waaraan u lekker kunt eten in de buitenlucht. Er zijn vier sanitairblokken met warm water en aparte douchehokjes gelegen tegenover de kampeerplekken. Daarnaast kunt u ook andere accommodaties huren, zoals stacaravans en cottages.

Camping & Glamping in Poitou-Charentes

Camping Huttopia Ile de Ré biedt een breed scala aan service. Huur fietsen om de schoonheid van Ile de Ré te ontdekken, een snackbar, een activiteitenprogramma voor het hele gezin, een basketbalveld en een voetbalveld. U hoeft je hier dus zeker niet te vervelen. In de buurt van de camping liggen een aantal mooie stadjes die leuk zijn om te bezoeken met het gezin, zoals Saint-Martin-de-Ré en Portes de Ré. Ile de Ré is fantastisch, elke dag die je hier doorbrengt is leuk!

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Huttopia Ile de Ré bij:

Camping Huttopia Ile de Ré
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Route de La Flotte, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

Engels, Frans
half mei - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe