Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 95
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Beaulieu

Camping Beaulieu in La Rochelle is een gastvrije camping dichtbij het eiland van Ré gelegen en de zee in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. De camping is het gehele jaar geopend.

De kampeerplaatsen liggen verspreid over het groene kampeerterrein. Er zijn veel bomen waardoor u altijd beschikt over schaduw op uw plek. Naast traditioneel kamperen boekt u ook eenvoudig een verblijf in een huuraccommodatie op deze camping. De mobilhomes en cottages zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u ook terug naar de natuur maar dan op een luxe manier en overnachten in een ingerichte tent. In de zomermaanden kunt u vers brood en croissants kopen in de campingwinkel. De camping beschikt ook over een restaurant.

U hoeft zich geen moment te vervelen op camping Beaulieu. De Kids Club organiseert dagelijkse gezellige activiteiten in de maanden juli en augustus. Zo is er een mini-Miss verkiezing, waterpolowedstrijden en nog veel meer. Ook kan men tennissen, tafeltennissen, jeu de boules spelen en volleyballen op de camping. Er is een grote speeltuin voor kinderen en een mooi sportveld. Het zwembad is elke dag geopend en in de zomer is er een badmeester aanwezig. Ook in de avond zorgt de camping voor vertier.

Kamperen in de Charente-Maritime

Camping Beaulieu is een stadscamping en een ideale uitvalsbasis. Bezoek bijvoorbeeld het oude haventje van la Rochelle en de oude militaire gebouwen zoals Fort Boyard en Fort Louvois. Ook wanneer u houdt van zon en zee zit u hier goed. Ga naar de badplaatsen Royan, Fouras of Châtelaillon. De pittoreske dorpjes Mornac-sur-Suedre, La Flotte en Ars-en-Ré mogen ook zeker niet vergeten worden.

We hebben de beste opties voor Camping Beaulieu voor je op een rijtje gezet:

Camping Beaulieu

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime La Rochelle

3 rue de Treuil Gras, 17138 Puilboreau-La Rochelle

0033 (0)5 46 68 04 38
Duits, Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.