Camping Du Perche

Camping Du Perche is een middelgrote camping gelegen aan een rivier in een natuurpark en op minder dan 2 uur rijden van Parijs. De rusige camping beschikt over ruime, zonnige of schaduwrijke plaatsen. Er zijn ook aparte camperplaatsen beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. Verblijf in een pipowagen, chalet, stacaravan of Coco Sweet. Op het kampeerterrein staan picknicktafels die voor gemeenschappelijk gebruik zijn. De kinderen kunnen urenlang plezier beleven in de speeltuin en op het springkussen.

Bezienswaardigheden Eure-et-Cher

Eure-et-Loir is een prachtig departement in de regio Centre-Val de Loire. Het departement is rijk aan geschiedenis, cultuur en natuur en je kunt er dan ook van alles zien en doen! Geniet van leuke steden zoals Chartres en Châteaudun, waar je lekker kunt rondstruinen langs historische gebouwen. Ontdek de indrukwekkende kastelen en hun geschiedenis of maak een wandeling door het Parc Naturel Regional du Perche.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Du Perche voor je op een rijtje gezet:

110

9

Camping Du Perche
Frankrijk Centre-Val de Loire Eure-et-Loir Fontaine-Simon

3 rue de la Ferrière, 28240 Fontaine-Simon

0033 (0)2 37 81 88 11

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.