Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 77
Kampeerterrein: 10 ha

Village Huttopia Senonches

Village Huttopia Senonches is gelegen aan de waterplas van Badouleau in een bosrijke omgeving in de Eure-et-Loir in de Centre. Een bestemming ideaal voor iedereen die van de buitenlucht en vissen houdt. Beleef de Village ervaring en huur een van de ingerichte tenten of overnacht in een houten huisje. Huttopia Senonches beschikt over een campingwinkel, een pizzeria en een broodservice voor elke ochtend vers brood. Op Village Huttopia Senonches kunt u gebruik maken van twee zwembaden. Voor de kleine kinderen is er een peuterbadje. Naast zwemmen kunt u ook vissen in de waterplas. Bij de receptie zijn viskaarten te koop. Ook is er een speeltuin, volleybal en tafeltennis aanwezig. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals taarten bakken, een live concert of nachtwandelingen maken.

Glamping in Centre Val de Loire

Village Huttopia Senonches ligt in het dorpje Senonches en is omringd door gemeentebos, een van de grootste bossen van Frankrijk. Ideaal om te wandelen en te spelen. In de Eure-et-Loir vindt u tal van rivieren, plassen en beekjes. Leuk om te kanoën of dammetjes te bouwen.

We hebben de beste opties voor Village Huttopia Senonches voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Senonches

Frankrijk Centre-Val de Loire Eure-et-Loir Illiers-Combray

Étang de Badouleau, 28250 Senonches

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.