Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 88

Camping De L’orangerie Du Domaine De Giraud

Camping De L’orangerie Du Domaine De Giraud in Boën-sur-Lignon is een camping in Loire in de regio Rhône-Alpes. Camping De L’orangerie Du Domaine De Giraud beschikt over animatie en een tennisbaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Een schaduwrijke camping op een terrein van 2.4 ha en aan de rand van de Lignon, in een rustig gebied dichtbij de winkels. Wij hebben een snack-bar, tafelvoetbal, ping-pong, en een jeu de boules terrein. Er zijn vele wandelmogelijkheden in het gebied van de Cpotes du Forez en de bergen van Forez. De wasserette en de tennisbaan zijn vlakbij de camping.

Kamperen in de Loire

Kamperen in de prachtige omgeving van Boën-sur-Lignon is ideaal om het departement Loire in de regio Rhône-Alpes te ontdekken.  Een verblijf op Camping De L’orangerie Du Domaine De Giraud is ideaal voor vakantie met de hond.

We hebben de beste opties voor Camping De L'orangerie Du Domaine De Giraud voor je op een rijtje gezet:

Camping De L’orangerie Du Domaine De Giraud

Frankrijk Rhône-Alpes Loire Boën-sur-Lignon

Rue du camping, 42130 Boën-sur-Lignon

0033 (0)4 77 97 39 96
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.