Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 13
Hoogte: 903 m

Camping Les Chalets du Haut-Forez

Camping les Chalets du Haut-Forez in Usson-en-Forez is een natuurcamping aan de voet van de Forez met toegang tot het meer in de Loire in de Rhône-Alpes. De camping is het gehele jaar geopend. De huuraccommodaties zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Voor een uniek verblijf boekt u de ‘roulotte’. Deze houten woonwagen is ideaal voor 4 personen voor een vakantie dicht bij de natuur. U kunt een babypakket huren speciaal voor kinderen met onder andere een babybedje, kinderstoel, flessenwarmer en een badje. Alle gasten worden persoonlijk begroet door de eigenaren van camping les Chalets du Haut-Forez. In het zomerseizoen zijn er leuke activiteiten voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen. De speeltuin biedt urenlang speelplezier.

Natuur kamperen in de Loire

Vlakbij de camping kunt u vissen in het meer. Ook ideaal voor zwemliefhebbers. Camping les Chalets du Haut-Forez ligt op 40 minuten van Saint-Etienne voor een leuk dagtripje vol cultuur. In Usson-en-Forez vindt u een ecomuseum in een oude kasteelruïne. In de buurt ligt 300 kilometer aan wandelpaden om de prachtige natuur van de Loire te ontdekken. Voor mountainbikers zijn er ook verschillende parcoursen te vinden. De toeristische trein Chemin de fer du Haut-Forez neemt u mee in een nostalgische rit in een leuk thema.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Chalets du Haut-Forez voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chalets du Haut-Forez

Frankrijk Rhône-Alpes Loire Usson-en-Forez

Le Plan d’eau, route d’Apinac, 42550 Usson-en-Forez

0033 (0)4 27 64 09 35
Engels, Frans
januari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.