Algemene gegevens

Staanplaatsen: 63
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 320 m

Camping Au p’tit Bonheur

Camping Au p’tit Bonheur is een kleinschalige en gezellige familiecamping in de Dordogne met zwembad in het glooiende, groene landschap van de Périgord in de regio Aquitaine. De kindvriendelijke camping biedt ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen, chalets, bungalows en mobilhomes. De camping biedt alle comfort voor een zorgeloze ontspannen vakantie. Er is een verwarmd zwembad met een peuterbadje voor de kleinsten. Daarnaast kunt u op camping Au p’tit Bonheur een potje jeu de boules spelen, voetballen, volleyballen en tafeltennis spelen. Tijdens het hoogseizoen worden er kleine concerten, bingo- en thema-avonden georganiseerd alsook sportieve activiteiten en begeleide wandelingen in de omgeving. Als het regent kunt u zich vermaken in de bibliotheek of de tv kamer. Er worden ook schildersworkshops georganiseerd om de creatieve geesten te plezieren en wie wilt ontspannen kan genieten van de sauna en jacuzzi in de spa en een massage aanvragen. Voor de kleine boodschappen is er een campingwinkel en als men niet wilt koken kan men genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van camping Au p’tit Bonheur.

Kleine camping in de Dordogne

Camping Au p’tit Bonheur ligt tussen de plaatsen Sarlat en Rocamadour in de prachtige groene streek van de Périgord. De Dordogne staat gekend om zijn glooiend groene landschap dat afwisselend bosrijk, dan weer agrarisch is. Bezoek de vele middeleeuwse dorpjes en kastelen. Wie meer van sportieve uitdagingen houdt kan één van de vele wandel- en fietsroutes nemen in de omgeving of een kano huren, paardrijden, vissen of gaan zwemmen in de rivier de Dordogne. Tenslotte heeft de Dordogne veel te bieden op gebied van gastronomie, zoals, wijnen, truffels en walnoten pannenkoeken met eekhoorntjesbrood.

http://youtu.be/AViflWUE1Kk

We hebben een aantal opties voor Camping Au p’tit Bonheur voor je op een rijtje gezet:

Camping Au p’tit Bonheur

Frankrijk Aquitaine Dordogne Peyrillac-et-Millac

24370 Peyrillac-et-Millac

+33 (0)5 53 29 77 93
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.