Algemene gegevens

Staanplaatsen: 199
Huuraccommodaties: 52
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Beau Rivage

Camping Beau Rivage is één van de weinige campings gelegen aan een strandje aan de rivier de Dordogne in de Périgord Noir op 7 kilometer van Sarlat. Op nog geen 7 kilometer van het plaatsje Sarlat is de camping een goede uitvalsbasis om de Dordogne te ontdekken. De ruime kampeerplaatsen van Camping Beau Rivage liggen beschut in de schaduw van de hoge bomen aan de oever van de Dordogne. Zonaanbidders kiezen voor een mooi plekje in de zon. Afkoelen kan in het zwembad. Een avondje geen zin om te koken? De camping biedt verschillende afhaalmaaltijden of een uitgebreide kaart in het restaurant. De Kids Club is geopend in het hoogseizoen en alle kinderen tussen 5 en 10 jaar zijn van harte welkom. Om een gezellige dag af te sluiten kunt u een dansje wagen of een mooi nootje meezingen tijdens de karaoke-avonden op Camping Beau Rivage. Ook sportliefhebbers zitten hier goed. Volleybal, jeu de boules en allerhande sportevenementen vinden regelmatig plaats.

Camping Beau Rivage aan rivier in Dordogne

Ga eens op ontdekking per paard! De rijschool in de buurt van de camping is de ideale startplek voor een ritje in de natuur. Ook een tocht per kano op de rivier de Dordogne is een leuke manier om kennis te maken met de prachtige omgeving van de Périgord Noir. Avonturiers gaan voor een dagje klimmen of speleologie, op onderzoek in de koele grotten.

http://youtu.be/JHsj48zt_Sw

We hebben een aantal opties voor Camping Le Beau Rivage voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Beau Rivage

Frankrijk Aquitaine Dordogne La Roque-Gageac

Gaillardou, 24250 La Roque-Gageac

0033 (0)5 53 28 32 05
half april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.