Algemene gegevens

Staanplaatsen: 59
Huuraccommodaties: 81

Camping Le Francès

Camping Le Francès ligt in Ségala, pal tegenover het natuurpark Causses du Quercy. Een ideale locatie om je uitgebreid te laten kennismaken met het authentieke karakter van de streek Haut-Quercy. De familiecamping is erg gezellig en beschikt over uitgebreide faciliteiten. Zo vind je er een heerlijk buitenzwembad en zijn er veel eetgelegenheden zoals een snackbar, restaurant en een bar. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma met spelletjes, dansavonden, toneelstukken en filmavonden. Er zijn 33 kampeerplaatsen en 96 bungalowtenten.

Kamperen in de groene natuur

De camping ligt tussen Rocamadour en Figeac, in de valleien van Lot en Dordogne. Zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal diep onder de indruk raken van de groene omgeving in dit gebied. Ga wandelen in de ongerepte natuur, loop een stuk van de mythische route naar Santiago de Compostella, ga op verkenning in Rocamadour of exploreer de grotten in Padirac. Ga cultuur snuiven op de kunstfestivals en geniet van de lokale gastronomie.Er is van alles te doen en te beleven!

We hebben een aantal opties voor Campéole Le Francès voor je op een rijtje gezet:

Campéole Le Francès

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Leyme

Hameau de Gamiac, 46120 Leyme

+ 33 (0)5 65 38 91 38
Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.